پیتزا تن ماهی و پیاز

Image and video hosting by TinyPicخمیری که در سینی فر پهن شده.

سس گوجه فرنگی که روی خمیر ریخته شده.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آردگندم=290 گرم

نمک=1 قاشق چایخوری سر خالی

خمیر مایه=15 گرم

روغن زیتون یا مایع= 1 قاشق غذاخوری

شکر=نصف قاشق چایخوری

آب=1 استکان

من خودم ار این مدل خمیر مایه استفاده کردمImage and
video hosting by TinyPic

طرز تهیه خمیر پیتزا:
ابتدا آرد را درون ظرف مورد نظر ریخته و بعد از آن نمک،روغن،شکر را به آرد اضافه میکنیم و با هم مخلوطشان میکنیم،بعد از آن خمیر مایه را درون 6 قاشق غذاخوری آب گرم حل میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم و بعد از آن کم کم آب را اضافه میکینم و خمیر را ورز میدهیم تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه و نرم بشه ،تقریبا 30 تا 45 دقیقه،اگر دیدید که هنوز به دست میچسبد،مقداری دیگر آب به خمیرتان اضافه کنید یا اگر خمیر شل بود مقداری آرد دوباره به آن اضافه کنید و بعد از آن پارچه تمیزی را نم دار کرده و آب آن را کاملا بگیرید و روی خمیرتان بگذارید تا خشک نشود و در ظرفتان را بگذارید و تا 1 روز بگذارید در یخچال بماند.
این مقدار در حدود 230 گرم به شما خمیر میدهد.

                        ——————————————————————-

مواد لازم برای سس پیتزا(سس گوجه فرنگی):

گوجه فرنگی= 300 گرم یا کنسرو آن

رب گوجه فرنگی در صورت تمایل=1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه سس پیتزا:
اگر کنسرو گوجه بود که خود آن له شده هست،اگر کنسرو نبود گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنید،خیلی له نکنید و بعد رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل را در گوجه های له شده بریزید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.

                       ——————————————————————-                 

مواد لازم برای روی پیتزا:

کنسرو تن ماهی=2 عدد

پیاز=1 عدد بزرگ

پنیر پیتزا رنده شده=220 گرم

فلفل سبز تند در صورت تمایل =2 عدد

پودر اورگانو خشک=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خود پیتزا:

روی میز آشپزخانه یا … مقداری آرد ریخته و خمیر را روی آن بگذارید و با استفاده از وردنه آن را پهن کنید،اگر دوست دارید خمیر نازک بشه که نازک پهن کنید،اگر دوست دارید که خمیر نازک نباشه،نازک پهن نکنید،من خودم برای این مقدار خمیر آن را به اندازه سینی فر که 36 در 30 بود گذاشتم که خمیر آن نازک میشه.

بعد از اینکه خمیر را پهن کردید و خواستید درون سینی فر یا هر چیز دیگری خمیر را بگذارید،اول کف آن سینی فر یا …را با مقداری روغن مایع چرب کرده و خمیر پهن شده را به آرامی درون سینی یا … قرار داده و با انگشتانتان به آرامی خمیر را فرم آن ظرف در بیاورید و سس گوجه را روی تمام سطح خمیر بریزید و با پشت قاشق آن را به آرامی صاف کنید و بعد از آن تن ماهی را باز کرده و روغن آن را کاملا درو ریخته و فلفل و پیاز ها را هم بشکل خلالی یا حلقه ای خرد کنید و بعد روی خمیر همگی را بچینید و میتوانید اگر پیتزا تند دوست ندارید اصلا فلفل نگذارید یا یک طرف پیتزا فلفل بگذارید.

فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 392 درجه فارنهایت بگذارید و اول به مدت 8 تا 10 دقیقه در کف فر قرار میدهیم و بعد به مدت 15 دقیقه طبقه وسط میگذاریم و 10 دقیقه آخر پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و در آخر زیر خمیر را نگاه میکنیم،اگر به اندازه که دوست داشتید برشته شده بود که هیچ،اگر به اون اندازه مورد نظر برشته نشده بود،برای مدتی دوباره آن را کف فر قرار میدهید و در آخر که خواستیم پیتزا را نوش جان کنید،مقداری پودر اورگانو خشک روی سطح پیتزا ریخته،با این کار پیتزا شما خوش طعم تر میشود و پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.

نوش جان

نکته ها:

1.اگر میخواهید خمیر به وردنه نچسبد آن را از قبل درون فریزر بگذارید.

2.اگر در هنگام تهیه خمیر،خمیر خیلی شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید یا اگر سفت بود مقداری آب.

3.پارچه نم ناک باعث میشود که خمیر شما خشک نشود.

4.پنیر پیتزا را 10 دقیقه آخر به پیتزا اضافه کنید با این کار باعث میشه که پنیر موقع خوردن،کش بیاید.
 

منبع : msh65.blogfa.com

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*