پلو گشنیز با گوشت قلقلی

پلو گشنیز با گوشت قلقلی

مواد اولیه

برنج                                              2 پ    

گوشت قلقلی سرخ‌شده                   بدلخواه

گشنیز خرد شده                             1 پ  

روغن و نمک                                 به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب شده                 1قاشق م خ

پیاز                                           2 عدد                                                          

طرز تهیه:

 برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.

 برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده

و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم

و سپس سرخ میکنیم

تخم گشنیز رو آسیاب می کنیم

پیاز رو پوست کنده و خرد میکنیم و میزاریم سرخ بشه

* ته قابلمه از هر نوع ته دیگی خواستین بزارید، سپس لابه‌لای برنج، پودر گشنیز آسیاب شده و  گشنیزخرد شده بریزید و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

موضوعات مرتبط: انواع چلو و پلو های مخلوط(9)

منبع : paranzim.blogfa.com

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*