پلو با سبزیجات نوعی غذای هندی

مواد لازم:

هویج حلقه حلقه شده ۴ عدد

گل کلم ریز شده:۲ پیمانه

فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد

قارچ چهار قاچ شده :۴عدد

پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد

سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد

سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری

گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد متوسط

شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری

زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری

پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری

پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری

ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری

نخود فرنگی : ۱لیوان

برنج : ۵ پیمانه

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت مدیهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.

شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبگش کرده و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزیم.

منبع : gourmand.blogfa.com

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*