مهمان شکمدونه ای 2 / رضوان عزیز / آش دوغ


آش دوغ
 
مدت زمان پخت: 60 دقیقه
مواد مورد نیاز: برنجخیس کرده: 1 پیمانه
سبزی آش: ½ پیمانه
دوغ: 1لیتر
تخم مرغ: 1 عدد
نخود پخته شده: 50 گرم
سیر: 4حبه
 
ابتدا برنج را همراه 2 پیمانه آب بپزید.
 
وقتی برنج کاملا پخته شد، نخود، سبزی و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید.
 
بعد از گذشت 15 دقیقه، تخم مرغ را در دوغ بریزید و خوب مخلوط کنید.
 
حالا زمان اضافه نمودن دوغ به برنج است.
 
بعد از این مرحله باید حوصله به خرج دهید و مدام دوغ را هم بزنید.
 
هم نزدن آش باعث میشود که دوغ به صورت لخته در آمده و آش جلوه بدی پیدا کند.
 
دقت کنید که شعله گاز ملایم باشد.تا 15 دقیقه هم زدن را ادامه دهید.
 
بعد از این زمان آش غلظت پیدا کرده و آماده سرو است.
 
  آش دوغ
 
 
نکات سرآشپز:
 
 
دقت کنید که تخم مرغ به خوبی در دوغ حل شود،
در غیر این صورت تکه های سفیده پخته شده در آش دیده میشوند!
چون دوغ و سیر موجود در این غذا باعث افت فشار خون میشوند،
پس در خوردن آن زیاده روی نکنید.

منبع : shekamduneh.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *