شیربرنج با شربت توت فرنگی

20140326129.jpg20140326132.jpg

314998_192259874182679_858719634_n.jpg

 

شیر برنج را در ایران هر شهری به یک مدل سرو میکنه و به مصرف میرسونه .بعضی

روی شیر برنج شکر.بعضی عسل و مربا و بعضی هم با انواع شربت مصرف میکنند که

در کل همگی خوشمزه و عالی و یک خوراکی ساده و مفید مخصوصا برای شبهای

زمستان برای بچه ها و بزرگسالان هستش .که خیلی راحت و ساده هم تهیه میشه.

مواد لازم.

برنج نصف پیمانه

آب یک پیمانه

نمک نوک کارد

شیر یک لیتر

گلاب و عرق هل به مقدار لازم

مربا.شربت.عسل.شیره خرما.شکر بر حسب ذائقه

طرز تهیه.

ابتدا برنج را خوب شسته و با همان یک پیمانه آب به مدت یک ساعت خیس کنید.

سپس در یک ظرف بریزید و به همراه شیر روی اجاق قرار داده و اجازه پخت بدهید

نوک کارد نیز نمک بدان افزوده و مواظب شعله گاز باشید اگر زیاد باشد شیر بالا

آمده و سر می رود پس با حرارت پایین بگذارید تا برنج پخته شود فقط هر از گاهی

یک هم به مواد زده که ته نگیرد.پس از اینکه شیر کاملا به خورد برنج رفت و برنج

کاملا پخته شد گلاب و عرق هل را نیز افزوده.بعضی ها در اینجا شکر هم اضافه

میکنند که این بسته به ذائقه و نظر شخصی خودتان دارد .اگر برنج کاملا نپخته بود

می توانید مقدار کمی اب جوش بدان بیفزایید.سپس بعد از پخت کامل حرارت را

خاموش کرده و در ظرف مخصوص کشیده و با هر افزودنی(شکر.عسل.مربا.شیره

خرما) یا هر چیز دیگری میل نمایید.

                                                                        نوش جان

منبع : honartabakhi.blogfa.com

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*