سوپ جوپرک باشیر

سوپ جو پرک باشیر

سوپ جو پرک باشیر

 

 

مواد لازم :

ـ بال و پشت مرغ

ـ جو پرک نصف  لیوان

ـ هویج رنده شده ۱ عدد

ـ نخود فرنگی یک چهارم تا یک سوم لیوان

ـ جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ شیر یک لیوان

ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

ـ پیاز یک عدد

 

 

طرز تهیه :

هنگام بسته بندی کردن مرغ  بخشهایی مثل بال و  پشت را جداگانه جهت استفاده سوپ بسته بندی کنید یا زمانی که غذاهایی مثل پست قبلی که برگر مرغ بود ویا سایر غذاها مثل کالباس ، یا کتلت و قلقلی برای پلو  و… که سینه وران برای غذا چرخ شده و به مصرف  میرسد بهترین زمان برای تهیه یک سوپ خوشمزه است زیرا از بقیه قسمتهای مرغ میتوان برای سوپ استفاده کرد .

مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه بپزید وقتی پخته شد استخوانها را جدا کرده و گوشتش را با جو پرک و هویج رنده شده در سوپ بریزید . نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی هم اضافه کنید صبر کنید تا هویج و جوپرک کمی نرم شود سپس شیر و فلفل سیاه و قرمز رااضافه کنید . بعد از کمی جوشیدن و پخته شدن کامل هویج و جو پرک صبر کرده تا قوام لازم را پیدا کند وجعفری را در سوپ بریزید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید  . دوستان جوان و پر تحرک  میتوانند با اضافه کردن خامه  این سوپ را میل کنند.

 

 

 

 

ارزش غذایی جو پرک

 

 

طرز تهیه سوپ و آش های زیر را با کلیک بر روی عکسها ببینید

 

 

سوپ جو پرک با شیر   کدو عدس   سوپ گشنيز(آشپزي رنگين) 

  حلیم    آش عدس (عدسي )آشپزي رنگين  آش رشته 

  سیر داغ   خوراک لوبیا چیتی و قارچ  کدو عدس 

 سوپ كشك(آشپزي رنگين )   سوپ ترخينه (آشپزي رنگين )    آش شله قلمكار

سوپ جو      آش دوغ(آشپزي رنگين )      سوپ كدو حلوايي (آشپزي رنگين ) 

  

, , , ,

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*