دلمه برگ بروجرد

 

مواد لازم

برنج خیس خورده ۲ پیمانه

سبزیجات معطر مخصوص دلمه ۵۰۰ گرم

ماست بهتره ترش باشه  به مقدار لازم تقریبا ۱ کاسه آبگوشت خوری

باقالی ۱ پیمانه

پیاز داغ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

برگ مو  

همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم برنج و باقالی پخته شده و سبزی و پیاز داغ و زردچوبه و نمک و فلفل و د ر انتها ماست رو اضافه میکنیم ماست به اندازه ای باشه که موادمون خشک نباشه .میتونیدبه جای ماست از دوغ غلیظ هم استفاده کنید سپس از موادتون به اندازه ای که وسط برگ ها رو پر کنه بریزید و برگ ها رو ببندید و به ترتیب کنار هم بدون فاصله توی قابلمه بچینید .بهتره یک لایه برگ کف قابلمه بچینید که دلمه ها به کف ظرف نچسبه و نسوزه یا اینکه کف قابلمه رو با دنده و استخوان پر کنید بعد دلمه ها رو بچینید که در این صورت ته دیگه دنده ی خیلی خوشمزه ای دارید.در انتها هم ۴ پیمانه آب یادوغ بریزید توی قابلمه و زیرشو رو شن کنید تا موادتون نیمه پز بشه یه درب قابلمه ی کوچیک هم بزارید روی دلمه و در صورت نیاز یه کاسه ی پر آب هم روی درب قرار بدید تا برگهادر هنگامی که آب داره میجوشه باز نشه .وقتی آب دلمه تبخیر شد دمکن در قابلمه بگذارید وشعله را کم کنید تا غذا دم بکشه

این غذا باب طبع کساییه که غذای ترش میپسندن .

منبع : sanaz-food.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *