املت برنج و پنیر

مواد لازم
▪ سه چهارم فنجان برنج پخته شده،
▪ کمی نمک،
▪ نصف فنجان پنیر پرچرب،
▪ نصف فنجان فلفل دلمه خرد شده،
▪ سه قاشق غذاخوری کره
▪ هشت عدد تخم‌مرغ
طرز تهیه
در یک کاسه پنیر و برنج و فلفل را باهم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و بخوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند. در این زمان فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری از تخم‌مرغ زده شده را کف تابه ریخته و سپس مخلوط پنیر و برنج و فلفل را اضافه کنید و بقیه تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید. دو طرف املت را تا جایی که کاملاً سفت و پخته شود، بپزید.

املت ها

منبع : groohashpazi.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *