آبگوشت (آبگوشت هر ایرانی)

20131215997.jpg

20131215003.jpg20131215005.jpg

20131215004.jpg

20131215006.jpg

20120219959.jpg

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل. خوشمزه و خوش عطر و بوی ایرانی است . که وقتی در کنارش نان

سنگک . سبزی تازه . ترشی . و دوغ محلی باشد آن را با دنیایی از غذاهای رنگاوارنگ نباید ترجیح

داد . من خود علاقه خیلی زیادی به آبگوشت دارم و فرزندانم را هم به خوردن غذاهای سنتی و اصیل

ایرانی عادت داده ام.هرچه که باشد ارزش غذایی ان به مراتب بیشتر از فست فود ها و غذاهایی است

که مشخص نمی باشد در کجا و چگونه تهیه می شوند.

مواد لازم.

  1. نخود و لوبیا سفید از شب قبل خیس شده ۱ لیوان
  2. گوشت ماهیچه یا سردست گوسفند و کمی دنبه نیم کیلو
  3. پیاز ۲ تا ۳ عدد ریز
  4. نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری
  5. رب گوجه . نمک . زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  6. پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذا خوری
  7. سیب زمینی ۳ عدد متوسط
  8. پودر سیر یا سیر تازه مقداری

طرز تهیه.

ابتدا در یک قابلمه گوشت و نخود و لوبیای خیس خرده را + پیاز گذاشته و حدود ده تا دوازده پیمانه

آب روی آن ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم کاملا پخته شود. بعد از اینکه از پخت آن کاملا مطمئن

شدیم . دنبه داخل قابلمه را به همراه پیازها در آورده و داخل یک ظرف دیگر کاملا کوبیده و نمک و فلفل

و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و گرد لیمو و سیب زمینی های پوست گرفته شده را به همراه کمی پودر

سیر و نعناع خشک به مواد داخل قابلمه اضافه و شعله را کم کرده تا حسابی جا بیفتد . عطر سیر و

نعناع آبگوشت را بسیار خوشمزه می نماید .

                                                                                       نوش جان

منبع : honartabakhi.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *